Lineaire Algebra 1 NA 2017

organisatie beschrijving colleges huiswerk cijfers woordenlijst
Huiswerk

Er komen 4 huiswerkopdrachten, en een inhaalopdracht. Voordat je je eerste huiswerk inlevert, moet je je inschrijven op de blackboard-pagina van het vak.

Het huiswerk moet voor het begin van het college worden ingeleverd. Dat kan op drie manieren:

  • op papier bij de docent voorin de zaal (zorg dat je voor aanvang van het college weer op je plaats zit)
  • op papier in het postvakje van Julian Lyczak in de koffiekamer van MI/LIACS in het Snelliusgebouw (2e verdieping, ongeveer recht boven zaal B1)
  • per email als pdf (geen scans) naar alleenhuiswerkLA1N@gmail.com
Let bij handgeschreven huiswerk op je handschrift. Als het niet goed leesbaar is, dan kan het geweigerd worden. Handgeschreven huiswerk moet op papier ingeleverd worden.

Huiswerk dat niet handgeschreven is, moet netjes getypeset zijn. Wij raden daarvoor LaTeX aan, maar het is toegestaan om andere software te gebruiken. Let er daarbij wel op dat formules en variabelen duidelijk te onderscheiden zijn van lopende tekst door variabelen schuin te drukken. Zie als voorbeeld het boek, waar reële getallen en matrices meestal r en A heten (schuingedrukt) en vectoren meestal v (dikgedrukt).

Laat huiswerk wordt niet geaccepteerd, maar iedereen kan 1 keer overslaan: het gemiddelde cijfer voor de beste vier op tijd ingeleverde opdrachten telt.

Heb je meer dan 1 vel papier nodig voor je huiswerk, en lever je het op papier in, dan is een nietje of snelhechter verplicht.

Dit is de pagina van 2017. Zie de pagina van 2018 voor het actuele huiswerk.

Last update September 13, 2018, 13:07